7 Oct 2015 / XAL /

PRIVATE RESIDENCE MERAN

In a two-floor reinforced concrete structure in Merano, Italy, the boundaries between interior and exterior areas are fluid, thanks to the building’s open-area design, dominant use of the colour white and the impressive glass architecture. The stylish exterior design and the perfect arrangement of the pool, relaxation areas, garden and building ensure a smooth flow of optical effects. XAL’s new curtain track system JANE was used for the indirect lighting of the living space and as façade illumination, additionally highlighting the already strong horizontal impression of the structure. This track lighting system was combined with individual spots for lighting accents.

 

top
Leave your comment
No comments yet.
Lighting Community
Lighting forum
Videos
Lighting.eu - The Independent Resource for Lighting Professionals
Creating OLED Light Fixtures with 3D Printing

Events List

New manufacturers

Fairs partners